Salon Dermée

Wij heten u van harte welkom bij Salon Dermée, dé schoonheidssalon in de Molenstraat in hartje Noordwijk Binnen. Dankzij onze samenwerking met en vestiging in kapsalon Galerie Coiffure, zijn wij de ideale salon om uzelf eens helemaal te laten verzorgen. Salon Dermée is op de begane grond en bereikbaar door de kapsalon, maar ook via een eigen ingang.

 

Producten:

We geloven in de kracht van de natuur in vele aspecten. De natuur geeft alles wat leeft, mensen dieren en planten, de kracht om te groeien en gezond te blijven. De mens ontdekt steeds meer de samenhang tussen en de werking van natuurlijke voedingsstoffen. Dus werken wij graag met producten die volgens deze filosofie ontwikkeld en geproduceerd worden. Daarom is onze keuze gevallen op het merk Naturgeist. De producten zijn natuurlijk en biologisch, dat wil zeggen dat bij de productie natuurlijke grondstoffen worden gebruikt en geen minerale olien, PEG's, parabenen of andere chemische conserveringsmiddelen. Daarnaast zijn de producten dierproef vrij. Dat wil zeggen, dat bij het ontwikkelen en testen geen dieren worden misbruikt, en dat de producten tevens geschikt zijn voor veganisten.

Om het resultaat van de behandelingen thuis voort te zetten is het mogelijk om Naturgeist aan te schaffen voor persoonlijk gebruik. Met deze fijne, mooie en eerlijke producten blijft uw huid in goede conditie. U kunt de producten na elke behandeling aanschaffen of telefonisch, per mail of whats app bestellen. Ook kunt u ervoor kiezen om de producten op afspraak op te halen in de Schoonheidssalon, of het per post te laten verzenden voor €6,95. Heeft u de producten nog nooit gebruikt? Kom dan eerst langs voor een gratis en vrijblijvend huidanalyse of vraag een telefonisch consult aan voor een persoonlijk advies.


Afspraak

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?
U kunt ons bereiken op 0713622771

Mailen kan natuurlijk ook: info@salondermee.nl

We zien u graag bij ons in de Molenstraat!

Het team van  Salon Dermée voor schoonheid en Galerie Coiffure.